Tuomas Aarni FM (ICT). Globaalin myynnin ja markkinoinnin ammattilainen.

Kaikki blogit puheenaiheesta CE merkintä

Taitavaa propagandaa ihmisen ja luonnon kustannuksella?

Hesarin nosebovaikutus -kirjoituksessa käsitellään ihmisen aivoihin asti vaikuttavasta välittäjäaineesta, joka räpsähtää ja hermosolut aktivoituvat. ”Koehenkilöt saivat voidetta, jossa ei ollut mitään vaikuttavia ainesosia. Kuitenkin kun heille kerrottiin sivuvaikutuksista, he alkoivat saada niitä ja kipureaktio nähtiin jopa aivoissa ja selkäytimessä.”

Vanhat metsät ovat arvokkaita

Kaikkien Suomen metsien ei tarvitse olla aktiivisessa käytössä. Vanhan metsän hiilensidonta riippuu monesta tekijästä, puulajista yms., että vaikea on ottaa kantaa tuohon kuinka paljon "vanhat metsät sitovat hiiltä". Metsä on arvokas ja puusto on vain osa metsää, vanhassa metsässä puuston voi vaan antaa olla, todennäköisesti puusto vanhetessaan luovuttaa hiiltä ilmakehään enemmän kuin sitoo. Mutta vanhassa metsässä tapahtuu uudistumistakin, jolloin tilanteet vaihtuvat omaan rauhalliseen tahtiin.

Villissä Pohjolassa tuulivoima bisnes ei lakeja kunnioita

Laittomilla vehkeillä tyhjennetään yhteistä lompakkoa, eikä kukaan valvontaviranomaisista puutu rikolliseen toimintaan?

Tuulivoima teki ennätyksen, mutta tuuli puhalsi veronmaksajilta 1,4 miljoonaa euroa päivässä. https://www.talouselama.fi/uutiset/tuulivoima-teki-ennatyksen-mutta-tuul...

- Seuraavat päivät olivatkin veronmaksajille halvempia, tuuli tyyntyi.

EU:n CE merkintä hävittää Vienankarjalaisen veneentekoperinteen

EU on määrännyt CE merkinnän myöskin veneille. Veneen tulee olla uppoamaton ja niin kantava, että ei kaadu 70kg reunapainosta.

Tuttavani toi rajanyli Vienankarjalaisen veneen, joka täyttää periaatteessa kaikki EU:n määräämät ehdot, mutta sille ei saa CE merkintää, koska se tehdään käsin pienissä nyrkkipajoissa ja kenelläkään ei ole vara hakea kalliita merkintöjä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä